Het Citrix XenApp platform wat Trans-iX aanbiedt voor shared online werkplekken vanuit Trans-iX Connect zal worden verhuisd naar een nieuwe virtualisatie platform in Gyrocenter, Amsterdam.
Deze verhuizing zal door middel van replicatie worden uitgevoerd met minimale onderbreking per server. Doordat de onderdelen van het platform redundant zijn uitgevoerd zullen tijdens deze verhuizing de online werkplekken beschikbaar blijven.

Gisteren en vandaag zijn de meeste servers al verhuisd en morgen ochtend zullen de laatste servers worden verhuisd.

De afronding van de verhuizing zal morgen avond zijn, waarbij de internet routering van het platform zal worden verplaatst naar het nieuwe datacentrum.
Deze verhuizing, zondag 27-05-2018 om 21.00 uur zal +/- 5 minuten onderbreking opleveren in het uit- en inschakelen van de routering en het toevoegen van nieuwe netwerk providers.

Nadat de verhuizing is afgerond en alle onderdelen op het nieuwe virtualisatie platform actief zijn bieden wij hiermee een hogere performance van de servers en een betere beschikbaarheid van de diensten. Tevens beschikken wij dan over nieuwe capaciteit om de groei van het platform te blijven ondersteunen.

Mocht u na afloop van de verhuizing problemen ervaren in het gebruik van de online werkplekken, of iets willen vragen hierover, kunt u contact opnemen met onze servicedesk.

 

One Thought on “Verhuizing Citrix online werkplekken

  1. avatar Trans-iX B.V. on 29 May 2018 at 00:40 said:

    Vanavond is de oude locatie uitgeschakeld en de migratie daarmee succesvol afgerond. Mocht u nog vragen hebben over de verhuizing of problemen ervaren dan kunt u contact opnemen met onze servicedesk.

Post Navigation