Dit weekend vanaf 5 april om 23.00 uur tot 6 april om 07.00 uur zal Reasonnet onderhoud uitvoeren aan haar netwerk.
Tijdens het onderhoud zullen de core routers op locaties Nikhef en Globalswitch vervangen worden door Cisco ASR9000 routers.

Reasonnet is een van de IP transit leveranciers van Trans-iX.

Deze internet connectiviteit is volledig redundant aangesloten op Reasonnet en tevens beschikt Trans-iX over andere IP transit leveranciers. Het onderhoud zal daarom geen verstoring geven in de internet connectiviteit.

Reasonnet levert Trans-iX ook een laag 2 verbinding tussen Databarn Amsterdam en Gyrocenter DC-2. Hoewel Trans-iX beschikt over alternatieve paden maakt een groot deel van het verkeer gebruik van deze verbinding en zal het verkeer hierdoor hinder kunnen ondervinden van het onderhoud.

Dit onderhoud is al enkele malen uitgesteld, vandaar dat we later zijn met aankondigen als normaal. Het ziet er naar uit dat het deze avond wel door zal gaan. We monitoren het onderhoud en zijn in contact met de leverancier om de onderbreking zo kort mogelijk te houden.

Voor vragen over het onderhoud en de genoemde diensten kunt u contact opnemen met uw account manager of met de service engineer op het nummer in uw SLA overeenkomst.

Comments are closed.

Post Navigation