Dit weekend vanaf 1 maart om 23.00 uur tot 2 maart om 07.00 uur zal Reasonnet onderhoud uitvoeren aan haar netwerk.
Tijdens het onderhoud zullen de core routers op locaties Nikhef en Globalswitch vervangen worden door Cisco ASR9000 routers.

Reasonnet is een van de IP transit leveranciers van Trans-iX.

Deze internet connectiviteit is volledig redundant aangesloten op Reasonnet en tevens beschikt Trans-iX over andere IP transit leveranciers. Het onderhoud zal daarom geen verstoring geven in de internet connectiviteit.

Reasonnet levert Trans-iX ook een laag 2 verbinding tussen Databarn Amsterdam en Gyrocenter DC-2. Hoewel Trans-iX beschikt over alternatieve paden maakt een groot deel van het verkeer gebruik van deze verbinding en zal het verkeer hierdoor hinder kunnen ondervinden van het onderhoud.

Ter voorbereiding op het onderhoud zal Trans-iX vrijdag 28 februari tussen 22.00 uur en 0.00 uur netwerkverbindingen overzetten naar de alternatieve paden. Tijdens de failover naar de alternatieve paden kunnen korte onderbrekingen optreden.

Voor vragen over het onderhoud en de genoemde diensten kunt u contact opnemen met uw account manager of met de service engineer op het nummer in uw SLA overeenkomst.

One Thought on “Netwerk onderhoud Reasonnet op 1 en 2 maart

  1. Het onderhoud was wederom uitgesteld en verplaatst naar 8 en 9 maart.

Post Navigation