Zondag op maandag nacht tussen 0.00 uur en 6.00 uur zal door We-Dare onderhoud worden uitgevoerd op de core routers in SARA en Telecity 2.
Dit zijn de routers waar de netwerkverbindingen van Trans-IX tussen Databarn Amsterdam en Gyrocenter DC2 gebruik van maken.

Trans-IX zal dit onderhoud gebruiken om gelijk volledig te migreren van de huidige netwerkverbinding naar de nieuwe redundante netwerkverbindingen zodat toekomstig onderhoud of toekomstige storingen bij onze leveranciers geen invloed meer hebben op deze paden.

Alle VLANs, welke in beide datacentra beschikbaar zijn, zullen worden verplaatst naar de nieuwe verbindingen. Om mogelijke problemen en netwerk loops te voorkomen zullen deze eerst worden verwijderd op de oude verbinding en daarna worden toegevoegd op de nieuwe verbindingen. Door nauw samen te werken met We-Dare tijdens deze migratie kunnen wij de overlast beperken tot enkele minuten per VLAN.

Gedurende deze migratie zal er dus per VLAN een korte onderbreking merkbaar zijn.

De netwerk engineer van Trans-IX zal de migratie op locatie uitvoeren. Wij verwachten geen verdere issues van het onderhoud, maar mocht u gedurende het onderhoud, of na afronding hiervan problemen ervaren met de verbindingen dan kunt u contact opnemen via het storingstelefoonnummer.

3 Thoughts on “Netwerk onderhoud maandag 17-12-2012 tussen 0.00 uur en 6.00 uur

  1. Alle VLANs zijn verplaatst en het onderhoud is afgerond.

    Mocht u nog problemen ervaren vragen wij u contact op te nemen via het storingstelefoonnummer.

  2. De eerste serie VLANs is online, waaronder core VLANs voor de routers zodat het dataverkeer weer stabiel is.

  3. De VLANs worden op dit moment verplaatst en komen binnen enkele minuten weer online.

Post Navigation