Om de verder groei van het netwerk in Databarn Amsterdam te faciliteren zal Trans-iX de komende weken de core switches en core routing diensten migreren naar nieuwe Juniper switches.

Diverse diensten zijn inmiddels gemigreerd naar nieuwe Juniper oplossingen om zo nieuwe functionaliteit, meer capaciteit en betere redundantie te implementeren.

Door de core switches te vervangen door Juniper EX switches met Virtual Chassis technologie wordt het mogelijk om meer redundantie aan te bieden aan klanten met meerdere uplinks in Databarn Amsterdam.

De eerste fase komende donderdag 27 augustus 2015 is om de nieuwe switches toe te voegen aan het netwerk parallel aan de huidige core switches.

Er zal tevens een begin worden gemaakt om de DB-CS02 core switch uit te migreren.

Donderdag 3 september zal in de volgende fase de DB-CS02 volledig worden vervangen. Hier zal bij de afmelding van het komende onderhoud meer informatie over volgen.

Het onderhoud zal tussen 20.00 uur en 0.00 uur worden uitgevoerd, waarbij de verplaatsing van diensten tussen 22.00 uur en 0.00 uur zal worden uitgevoerd. Omdat het om standby verbindingen gaat verwachten wij geen onderbrekingen in het netwerk.

Mocht u vragen hebben over het onderhoud kunt u contact opnemen met uw account manager, of met de servicedesk.

Comments are closed.

Post Navigation